21 Ekim 2013 Pazartesi

CamStudio 2.7 Full İndir


CamStudio 2.7

CamStudio ile ekranınızın videosunu çekebilir ve bu çektiğiniz videoyuister avi isterseniz de swf formatındakaydedebilirsiniz. Camtasia Studio'ya ücretsiz bir alternatif olarak geliştirilen CamStudio tamamen ücretsiz olması ile de sunum yapmakisteyen bilgisayar kullanıcılarının bilgisayarında olması gereken birprogramdır. Çekilen videoları düzenleme imkanı olmasa bile yaptığı kaliteli çekimler ile küçük sunumlar yapmanıza olanak tanır.
Oldukça küçük ve kolay kullanımlı olması sebebiyle de tercih edilen CamStudio ile artık ücretli ekran videosu çekme programlarına ihtiyacınız kalmayacak. 

Lisans: Ücretsiz
Dosya Boyutu: 3 MB
Dil: Türkçe
Platform: Windows XP/Vista/7



CamStudio v2.x Türkçe Yama / İNDİRMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

CamStudio programını türkçeleştiren yamadır.Versiyon 2.0'de ve sonrasında çıkabilicek üst sürümlerdede kullanılabilir. CamStudio ile bilgisayarınızın ekranında yaptıklarınızı video olarak kaydedebilirsiniz.Bilgisayarınız üzerinde hangi işlemi yaparsanız yapın bunları video olarak kaydedebiliyorsunuz.Video kayıtformatlarını,SWf ya da AVI olarak kaydetme imkanına sahip.Görüntü kalitesininmükemmele yakın,ayar seçeneklerin çeşitliliği,kullanım kolaylığı, ücretsiz olması ve kayıt edilen formatlar arasında dönüşüm imkanını sağlaması camstudio'yu benzerlerinden farklı kılıyor.
Yamanın kurulumu için indirdiğiniz dosyada bulunan 'Beni Oku.txt' içeriğindeki uygulamaları yapmanız yeterlidir.


Lisans: Ücretsiz 
Dosya Boyutu: 366,8 KB
Dil: Türkçe
Platform: Windows 98/ME/2000/XP

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder