31 Ekim 2013 Perşembe

YouTube Music Downloader 5.9.7



Müzik ruhun gıdasıdır. Günlük hayatımızın her yerinde müzik vardır. Kafe, resteurant, araba, toplu taşıtlar vb. gibi yerlerde müzik vazgeçilmez bir unsurdur. Youtube Music Downloader ile istediğiniz müziğe rahatça ulaşabilirsiniz.

Youtube Music Downloader ile Youtube sitesinden istediğiniz müziği kolayca indirebileceksiniz. Küçük ve kullanımı kolay bir programdır. Birkaç küçük işlem sonrası videonuzu indirebilirsiniz. Youtube Music Downloader sadece indirme programı değil ayrıca bir format dönüştürücüdür. Diğer indirme programlarının aksine format dönüştürmesini de yapabileceksiniz. Youtube Music Downloader kullanıyorsanız ayrıca bir format dönüştürme programına ihtiyaç duymazsınız. İndirdiğiniz videonun formatını çevirerek istediğiniz kalitede video izleyebilirsiniz.

Videolarınızdan sadece sesleri çekerek MP3 formatına çevirebilirsiniz. AVİ ve WMV formatlarına çevirim yaparak bilgisayarınızda rahat bir şekilde video izleyebilirsiniz. İPOD’ da video izlemek için MOV formatına çevirmeniz yeterli olacaktır.  Cep telefonunuzda video keyfi yaşamak isterseniz 3GP formatına çevirmeniz gerekecektir. PSP’ler için de MP4 formatına çevirebilirsiniz. Youtube Music Downloader ile bilgisayarınızda istediğiniz müzik ve videolarınız olacaktır. Windows’un tüm sürümlerine uygun bir programdır.

Youtube Music Downloader şuan deneme sürümü olarak piyasada mevcuttur. Program karşımıza İngilizce dil paketiyle çıkmaktadır. Youtbe den video indirmek ve müzik arşivi oluşturmak hiç bu kadar kolay olmamıştı. Youtube Music Downloader programı sayesinde Youtube‘den video indirmenin keyfini yaşayabilirsiniz. Müzik dinlemek, video izlemek ve format dönüştürmek Youtube Music Downloader ile mümkündür.


Son Sürüm :5.9.7Dil :İngilizce
Lisans :ÜcretsizSistem :Windows XP/Vista/7
Dosya Boyutu :4.0 MbYapımcı :HiHi Soft
Programı İndirmek İçin Tıklayınız.






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder