6 Kasım 2013 Çarşamba

GTA V Mükemmel Senaryo Ve Grafikler!




Gta vice city ve Gta san andreas serilerini çok fazla oynamış birisi olarak bende ve birçok oyun severde gta'nın yeri başkadır. Bunun bir numaralı nedeni ise hiç özgür olmadığımız dünyada gerçek özgürlüğü bize tattırmasıdır. Özellikle San Andreas'da kendi özelliklerimizi geliştirebilmemiz, yedikce şişmanlayıp spor yapınca kas yapabildiğimiz, koştukca hız kapasitesimizi yükselttiğimiz, bir araba dolusu adam toplayıp mekan basabildiğimiz o eğlenceli oyun geride kalmıştı. Ardından Gta IV geldi. Beklentilerin bır kısmını karşılasa da bir SanAndreas değildi bence. 



                                        GTA V Mükemmel Senaryo ve Grafikler 

İşte herşey bu günlerde başladı. GTA V Xbox360 ve Playstation 3 için çıktı. Ve San Andreas'ın eğlencesi ve GTA IV'ün grafik yüksekliği ile birleşip artı üstüne mükemmel bir senaryo da eklenerek belki de bir 5-10 yıl daha oynayacağımız kolay bırakamayağımız, bitirince bile yapılacak  bir sürü şeyin olduğu ve tekrar tekrar oyuna yeniden başlamamızı sağlayacak kadar iyi bir oyun geldi. Öncelikle 3 karakter olayı mükemmel, böyle bir karakterden sıkılırsanız diğer karakterlere geçebiliyorsunuz. Ayrıca her karakter aslında bir tip. Yani halk veya soyguncu tiplemelerindeki karakterlerden. Aynen bir film senaryosu gibi bir senaryoya sahip, sanırım oyunun en beğendiğim yönü buydu. Ayrıca GTA IV'de olmayan bir çok şey de getirilmiş. Bu da çok önemliydi. 


                                         GTA V Mükemmel Senaryo ve Grafikler

GTA V'in PC sürümü ile ilgili bir açıklama yok ama bu işin uzmanlarından bu sürenin en azından 2014 yılının 7 veya 8. ayından sonra çıkacağı görüşünde. Ama bazı oyunlar vardır ve sadece o oyun için birşeyler yapmak o  oyunu istediğiniz gibi oynayabilmek isterseniz. Benim önerim 1 yıla yakın bir süre beklemek yerine en kısa sürede (tabii eğer yoksa) bir Playstation 3 ve Xbox 360 sahibi olmanız. Aslında xboxone ve ps4'ün yakın tarihde çıkabileceğini bilsek de ps3 olmayan bir kişinin oynayabileceği çok fazla mükemmel oyun var. Eğer oyun sevdalıysanız mutlaka almanızı öneririm.


                                           GTA V Mükemmel Senaryo ve Grafikler 

Gelelim oyuna tekrardan. Oyunun içeriğiyle ilgili bu haberda fazla bilgi vermedim, ileride neden olmasın. GTA V müthiş senaryosu yeni teknikleri karakterlerin yeni özellikleri ve her karakterin kendine has özellikleri olması çok iyiydi. Sonuç olarak ne yaparsanız yapın GTA V oynamaya bakın derim. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder