31 Aralık 2013 Salı

Iron Man [RIP] Full, Tek Link & 147 MB

http://i1229.photobucket.com/albums/ee470/piramit/39445358.jpg
Iron Man
PC game | English | Publisher: Sega | Genre: Action | 147 MB
Iron Man, Marvel'in en yıkılmaz Süper Heroes biri, büyük ekran film uyarlamasında ile video oyun platformları üzerine vuruyoruz. Iron Man - hem de oluşturulan ve dünyanın en zorlu kahramanı oldu parlak sanayici ve mucit - bu üçüncü şahıs aksiyon oyunu Tony Stark dünyasında oyuncular doya doya. Iron Man'in takım elbiseli ileri teknoloji özelleştirerek, oyuncular stratejik darbe-up yüksek etkili silah geniş bir dizi yararlanmak ve yok herhangi bir düşman kuvveti ve kitle imha silahlarının dünya kurtulmak için mücadele edebilirsiniz.

Robert Downey Jr, Terrence Howard, ve Shawn Toub - film ve çizgi roman hikaye hem çizim, Iron Man büyük sinema gelen yıldızlı sesi yetenek özellikleri. Büyük dış ortamları ve karanlık kapalı alanlarda tam olarak araştırılmış ve sistematik bir otantik ve patlayıcı sinematik deneyim için ayrı yırtık olabilir.
(Google translate ile çevirilmiştir.)
http://i1229.photobucket.com/albums/ee470/piramit/27660132.jpg
http://i1229.photobucket.com/albums/ee470/piramit/40480627.jpg
KURULUM / INSTALLATION:
1.) Unrar (RARdaki bütün dosyaları bir klasöre çıkarın)
2.) Run ‘setup.bat’ (SETUP.BAT ile kuruluma başlayın)
3.) Hit “GameLauncher.exe” to play the game! (GAMELAUNCHER.EXE ile oyunu başlatın)
NOT: Arkadaşlar Eğer Game Launcher exe ye Tıkladığınızda “Uygulama Yapılandırılması Doğru Olmadığından ……” Diyorsa VCREDIST.EXE yi Kurun Garanti Veriyorum Çalışıyor.. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder