20 Temmuz 2014 Pazar

100% Google Adsense Pin Kodu İsteme Pin Kodu Doğrulama Yöntemleri

Google adsense pin kodu gelmedi? Google Adsense pin kodu ne süre gelir? Google adsense pin kodu girmeden hesap ne türlü doğrulanır? benzeri suallere yanıt arayan internet site sahiplerinin belli bir süre sabırlı, birazda temkinli olmalı halinde hesaplarını doğrulayabilirler. Google hakikat yayımcı birey olup olmadığını tanımlamak amaçlı yayıncılarına pin kodu mecburiyeti getirmektedir.

Google Adsense Adresin Doğrulama:

Google adsense hesabınıza giriş yaptıktan ardından dişli çark simgesini tıklayın ve ayarlar kısmından adresin doğrulama irtibatına tıklayın. Bu bölüm bir sürü mühimdir , Bulunduğunuz yerin tam adresini eksiksiz doldurup kaydedin. Adresin bilgilerini girdikten 1-6 hafta içersinde onaylanması amaçlı pin kodu ikazı çıkacaktır.

Google Adsense Pin Adresin Doğrulama:
Google adsense hesabınıza giriş yaptığınızda karşınıza ''Adresinizi doğrulamadığınız amaçlı ödemeleriniz şu anda bekletilmektedir.
PIN kodunuzu postayla aldıktan ardından adresinizi doğrulamak amaçlı burayı tıklayın.'' diye bir içerik çıkacaktır. Bu Google Adsense hakikat yayımcı birey olup olmadığını bakma etme amaçlıdır. Gogle adsense adresin bilgilerini gerçek girdiyseniz pin kodu 2-6 hafta içerisinde posta yöntemiyle adrese ulaşır.

Google pin kodu gelmemesi halinde 3 defa pin kodu iradeye hakkına sahipsiniz. Google pin kodunu 3 defa dilediğiniz takdirde halen gelmediyse aşağıdaki adımları izleyerek bir saat içersinde Google Adsense hesabını doğrulayabilirsiniz.

Google adsense pin girmeden hesap doğrulama:
Google Adsense 3 defa pin kodu iradeye hakkınız doldu ise yapmak gerekenler sırasıyla şöyledir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder