22 Temmuz 2014 Salı

Youtube'de SEO Ayarlari ve Kanal URL'si Oluşturma Videosu

Webte Youtube videoları üzerinden para kazanma fikirlerine sahipseniz amacınızda oldukça başarılı olmanın önce kaidesi kalifiye ve içeriğiniz ile ilgili olacak ziyaretçi kitlesi ile buluşmak meydana geldiğini anlamalısınız. Youtube üzerinden yüksek ziyaretçi sayısına erişmek amaçlı tek birinden çeşitli metotları elimden geldiğince sizler ile paylaşacağım ancak şunlar içinde en ehemmiyetlisi kesinlikle YouTube SEO ile ilgili olanlar olacaktır.

YouTube SEO konusunun etkilerini bundan önce sizler amaçlı izah etmeye çalışmıştım. Mütalaa Etmek isterseniz buradan bakabilirsiniz : YouTube Kanal SEO Konusu için Tıklayınız.

Her çeşitli anahtar sözcük varlığının sizi ilgili kitleyle buluşturma istikametinden en kocaman yardımcınız meydana geldiğini unutmayın. Birçok elbet ki bu konuyla alakalı en gösterişli yatırımlardan tek tanesi Kanal URL'si dir.
Havalı olsun veya dekoratif görünsün niteleyerek aykiri adlar kullanmaktan uzak durun. Bilhassa markalaşma uğrunda gelişim sevdası içinde değilseniz kanalınızı en güzel tanımlayan anahtar kelimeleri kullanmanız gerekmektedir .

Örnek sunmak gerekiyorsa enteresan buluşlar veya enteresan icatlar üzerine yayım yapan tek YouTube kanalınız var ise Youtube urlsini ilgincbuluslaricatlar halinde belirlemeniz video başlıkları, etiketler ve bilgilendirmeler ile birleşince gayet pozitif tek netice verecektir.

Kanal URL'si kurmak amaçlı ziyaret etmeniz gerekli var olan link : http://www.youtube.com/account_advanced

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder