22 Ağustos 2014 Cuma

SmartTürk WebTV İndir



Ücretsiz şifreli kanalları Futbol, Basketbol, Voleybol, Moto GP, Formula 1,NBA, At Yarışları, Tv Kanallarını ve bir çok şeyi tek programdan izleyebilirsiniz ve Ücretsiz!

Smarttürk WebTV basit bir şekilde şartsız kartsız her şeyi ile ücretsizbir TV-RADYO programıdır. Smarttürk WebTV içerisinde 550'ye yakınTV kanalı ve 124 radyo istasyonu bulunmaktadır.

TV-Radyo özelliği ile de kalmayıp bünyesinde yerli yabancı binlerce filmi, dizi tekrarlarını, vahşi doğadan bilime belgeleselleri belgeselleri, tatile gidemeyenler, gezemeyenler, gurbetçiler ve meraklıları için Türkiye başta olmak üzere Dünyadan bir çok ülkenin canlı mobese kamera görüntüleri, gazete almaya gidemeyenler, üşenenler için 28 adet gazetenin bulunduğu gazete okuma bölümü de sizlerle. Bitmedi müzik tutkunları için radyoların dışında müzik arama, albüm arama ve mp3 indirme bölümleri, maç Özetleri, ücretsiz sms, ders izleme, test çözme, yemek tarifleri gibi çeşitli uygulamalar, çocuklar ve çocukluğunu yaşayamayanlar için çizgifilm bölümü ve oyun oyna bölümleri bulunuyor. Ayrıca sohbet bölümü sayesinde kullanıcılar kendi aralarında muhabbetin tadını çıkarıyor, yeni arkadaşlıklar, hoş muhabbetler oluşturuyor. Maç izlerken ki tatlı atışmalar diyaloglar sanki kendinizi bir kahvehane atmosferinde hissetmenizi sağlıyor. Kısacası Smarttürk WebTV ile her şeyi burada, bir arada bulabiliyorsunuz. İhtiyaçlarınızı giderirken keyifli, eğlence dolu vakitlerde geçirebiliyorsunuz.
Dünyanın sporu, sporun Dünyasıda Smarttürk WebTV ile sizlerle buluşuyor:

Futbol: Uefa Şampiyonlar Ligi ,Avrupa Ligi gibi organizasyonları İngiltere, İspanya, Almanya, İtalya, Fransa, Hollanda, Brezilya, Arjantin, Portekiz lig ve kupalarının canlı maç yayınlarını, Milli Maçlar, Türk ve Avrupa Takımlarının hazırlık maçları.

Basketbol: NBA ,İspanya, İtalya ve Euroleuge Karşılaşmaları.

Formula 1, Moto GP Yarışları, Türkiye Voleybol Ligi, WWE, Smackdown, At yarışları, Wimbledon, Roland Garros, Amerika Açık gibi prestijli Tenis turnuvaları da naklen Smarttürk WebTV'de ve tamemen ücretsiz.

Program Adı:               SmartTürk WebTV                 -
Dil:                         Türkçe        -         
Çıkış Tarihi:      
                                          -  
-
Program sürümü:
                                          -
-
Dosya Türü:                                                        -                                               -             
Platform:PC-
Dosya Boyutu:17 MB-
Crack:Gerek Yok Ücretsiz-
Rar Şifresi: 
                                     full-oyun-sever.blogspot.com                                          







                                                          SmartTürk WebTV İndir                                                                

Linkte ki link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamını ''Reklamı Geç'' diyerek atlayabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder