26 Ağustos 2014 Salı

YouTube Fan Finder Nedir? El Atmaya Ne Dersiniz!

Her büyük kanalın arkasına büyük hayranları vardır. Bir kaç ay önce biz, sizin en meşgul izleyiciler ile etkileşim yardımcı olan bir araç En Fanlar açıkladı. Bugün Fan Finder, size tanıtmak ve size hiçbir ücret ödemeden, yeni hayranları kanal bağlanır yardımcı olmak için tasarlanmış yeni bir girişim başlatıyor ediyoruz.

Fan Finder ile başlamak için, sadece oluşturmak ve video (daha aşağıda) kanalına yeni fanlar tanıtan yüklemek ve daha sonra buradan gönderin Fan Finder .

Biz içine video çevirmek gerekir TrueView video reklamı izleyiciler 5 saniye sonra atlamak için seçenek verir. YouTube yepyeni hayranları ile bağlanmak için karşısında biz ücretsiz reklamı gösterir. Fan Bulucu izleyiciler için YouTube kanalları milyonlarca var etkileşimler kanalı ile meşgul olasılığı en yüksek olan insanlara ulaşmak dikkate alır.

Hazır Başlamak için? Oluşturun ve kanal reklamınızı yüklemek, daha sonra gönderebilirsiniz Fan Finder .


İşte etkili bir kanal reklam oluşturmak için bazı ipuçları şunlardır:

  1.     Kısa ve ilgi çekici kanal reklamınızı tutun: içeriğinize izleyiciyi tanıtın; daha önce sizin veya kanal duymuş düşünmeyin. Kanal reklam izleyici 5 saniye sonra atlayabilirsiniz bir TrueView reklam olarak çalıştırmak, böylece noktaya alacak, unutmayın.
  2.     Görüntüleyici eğlendirin: şüphe "show" daki kanal hakkında ne, "söyleme" yok ne zaman. Eğer bir komedi kanal emin olun varsa reklamınız bir müzik kanalı varsa reklam müzik vardır emin olun, komik. Sen drift olsun.
  3.     Güçlü bir mesaj için Amaç: kanal reklam kanalınızda odaklanmış tutun ve neden izleyiciler abone veya içeriği kontrol etmelidir.
  4.     Eğer izleyiciler ne yapmak istiyorsun: eylem açık bir çağrı var? Bu komut dosyası ve kanal reklamınıza şerh edilmelidir. Araçları abone açıklamak unutmayın (örnek:? Daha fazla içerik görmek istiyorum Abone burada).
  5.     Markalaşma konular: markanızı temiz olduğundan emin olun ve reklam boyunca yineledi. Sen izleyiciler kanal hatırlamak istiyorum.

Daha fazla bilgi için ve bazı büyük örnek kanal reklamları görmek için Tıklayınız.

fanfinder

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder