4 Eylül 2014 Perşembe

The Sims 4 Full İndir + Torrent




​The Sims 4 size hayatla daha önce hiç olmadığı gibi oynama şansı veren bir hayat simülasyonu. Yeni Sim’lerinizi aklen, bedenen ve kalben yaratın ve kontrol edin. Onları için evler kurun. Sim’lerinizi yönetin, hikâyelerine şahit olun ve heyecan verici sonuçlarla karşılaşın. Create A Sim’deki yeni olanaklar ve oda tabanlı Build Mode istediğiniz içeriği yaratmakta size çok sayıda ilginç ve eğlenceli yöntem sunuyor. Yepyeni paylaşım seçenekleriyle en sevdiğiniz yaratımlarınızı paylaşın ve oyuncu topluluğunun yaratımlarından ilham alın.

Zekâ: Aynı anda birden fazla iş yapmalarıyla, duygularını yürüyüşleriyle hissettirmeleriyle, Sim’leriniz hiç olmadığı kadar doğal bir şekilde hareket ediyorlar. Sim’lerinizin kişiliklerini seçin, ilham aldıkları şeyleri belirleyin, Sim’lerinizin düşünceleri, sosyal yetenekleri, kariyerleri ve anıları yoluyla yaşam hedeflerini keşfedin.

Duygusal derinlik: Sim’leriniz ilk kez duygusal derinliğe sahip. Sim’leriniz 15 farklı duygusal mod yaşayabiliyor ve diğer Sim’lerden, hareketlerden, olaylardan, anılardan ve hatta seçtiğiniz kıyafet ve objelerden bile etkileniyor. Yaptığınız seçimler oynanışı ve Sim’lerinizin hikâyesini etkilediği ve çok daha ciddi reaksiyonlara neden olabildiği için son derece önemli.

Yeni yaratım araçları: Create A Sim ve Build araçları hiç olmadığı kadar güçlü, yenilikçi ve eğlenceli. Sim’lerinizi tam istediğiniz görünüşe kavuşturun ve rüyalarınızın evini son derece kolayca inşa edin.

Yaşanası yerler: Sim’lerinizin yaşayacağı güzel ve değişik mekânlar oluşturun. Sim’lerinizin evine hayat verin.

Zengin ödüller: Görevler yaparak, toplanabilir şeyleri toplayarak ve başarımlar açarak yeni nesneler, kıyafetler ve özellikler kazanın.

Yaratımlarınızı paylaşın: Sim’lerinizin yaşadığı ortamı paylaşarak ün kazanın. Bambaşka tasarımlara şahit olmak için topluluğun yaratımlarına göz atın.

Oyun Adı:    The Sims 4      -
Dil:İngilizce        -         
Çıkış Tarihi:      
           2 Eylül 2014            
 -
Oyun sürümü:Skıdrow-
Dosya Türü:                                        Winrar (İndirmek İçin Tıklayın)                              -                
Platform:PC -
Dosya Boyutu:8 GB-
CrackMevcut-




GamePlay




Sistem Gereksinimleri
Minimum
İşletim sistemiWindows XP (SP3) / Vista (SP2) / 7 (SP1) / 8 / 8.1
İşlemciIntel Core 2 Duo / AMD Athlon 64 Dual-Cre 4000+ (1.8 GHz)
RAM2 GB
Sabit disk alanı9 GB
Ekran kartıGeForce 6600 / Radeon X1300 / Intel GMA X4500 (128 MB)
DirectX9.0c


KURULUM

Crack klasörü içerisindekileri oyunun kurulu olduğu klasöre atın.

bir origin hesabı açıp origine giriş yapın.

Oyuna Launcher.exe ile giriş yapın ve oynayın.


Linkte ki link kısaltma servisinin 5 saniyelik reklamını ''Reklamı Geç'' diyerek atlayabilirsiniz.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder