14 Aralık 2014 Pazar

Youtube’dan Videolar ile Nasıl Para Kazanılır?

youtube nasıl kazandırıyor
İnternette zaman harcıyorsunuz, devamlı youtube'dan video klipler izliyorsunuz. Evet Youtube'ya video yükleyerek para elde etmek arzu eder misiniz? Yüklemiş olduğunuz videolardan para kazandığınız zamanda kazancınız banka hesabınıza aylık namına itinalı bir biçimde ödenmektedir.

Sizlere en güzel öğrenim seti namına youtube'dan para elde etmek amaçlı Youtube akedemisi öneriyorum. Evet Youtube akademisi ile neler öğreneceksiniz. Youtube Para kazanma teknikleri Youtube para çeşitleri Youtube video upload anlatımı Youtube video İzlenmelerini arttırma metotları Youtube ayarları ve youtube strategy Bütün bunları öğrenecek ve kazancınıza para katacaksınız.

Neden Youtube İle Para Diye Soracaksınız?

Youtube yeryüzünde en bir sürü ziyaret edilen 3 site diyebiliriz. Youtube bir video bulma motoru bununla beraber , arkasında GOOGLE bulma motoru vardır.
Youtube'ye yüklediğiniz video klipler anında google tarafındn indexlenmektedir. Youtube'de günlüklük izlenme sayısı 3 milyarın üstünde , bununla beraber her geçtiğimiz gün izlenme sayısı artmaktadır. Youtube mobile izlenme sayısı 100 milyonu geçmekte ve tekrardan her geçtiğimiz gün izlenme sayısı artmaktadır.

Bu işe ne türlü başlayacağım?

Bu youtube akadamisi ile hamle adım öğreneceksiniz, videoları nereden bulacak ve ne sık sık yükleyeceksiniz, ne türlü düzenleyeceksniz. Hesap ayarlarını ne türlü yapacaksınız, ne türlü yükleyeceksiniz bunun için aynı analiz eder amaçlı elinizin altında bir kılavuz olacak.

Youtube'dan para kazanma yöntemleri nelerdir?

Youtube'yi çoğumuz video seyretmek amaçlı kullanmaktadır, oysa youtube, Google ile beraber dünya genelinde kocaman bir şirkettir. Youtube izlenme sayısına yönelik size para ödemektedir. Bununla Beraber youtube'nin ödemesi hariç , sizler de yüklediğiniz videolardan çeşitli yöntemlerle para kazanma yolu yer almaktadır .

Youtube'dan kazandığım parayı görebilirmiym ve kazandığım parayı ne türlü alırım?

Youtube size mahsus oturumda yüklemiş olduğunuz videoların istatistiklerini görebilir ve ne civarı kazandığınız görebileceksinz. Bununla Beraber kazancınız hesabınıza her ay otomatik namına gönderilmektedir.

Benim videolarımı ne sebeple izlesinler ki?

Evet bir sürü haklısınız, Youtube üstünde binlerce üstelik milyonlarca vieolar var, ne sebeple izlesinler diye düşünüyorsunuz. Youtube akademisi namına izlenme sayınız arttıracak metot ve stratejiler ile binlerce birey aracılığıyla videolarınız izlenecek.

Bu işi kimler yapabilir?

Bu işi talebeler , ev hanımları, emekliler, çalışanlar, hanede , iş isabetli, internete bağlanabilen her biri bu işi yapabilirler üstelik park time çalışarak daha çok para elde edebilirsiniz. Düşünün ki, uyurken para kazanabilirsiniz evet ne türlü olacak video yüklediğiniz de başka bir deyişle tatilde, gezerken, çalışırken devamlı para elde edebilirsiniz ve hayat boyu otomatik namına para kazanırsınız.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder