8 Ocak 2015 Perşembe

Chrome İndir Google Hızlı Tarayıcı

Chrome İndir Google Hızlı Tarayıcı

Hızlı ve ücretsiz bir web tarayıcısı olan Google Chrome’yi sayfamızdan şimdi indirebilirsiniz. İndirmeden önce Google Chrome özellikleri ile ilgili sizlere bilgilendirelim. Google Chrome tarayıcısını Windows XP – 7 – 8’de sorunsuzca kullanabilirsiniz. En iyi performansı zaten bu işletim sistemlerinde alabilirsiniz.
googlechrome 1
Google Chrome alanında en hızlı web tarayıcısıdır ve web sitelerinin sayfalarını çok hızlı bir şekilde yükler, kullanıcıya sunar. Kullanım yönünden çok basit ve kesinlikle bilgisayarı yorma, kasma gibi durumları yaşamazsınız. Sitemizdeki konularda da belirttigimiz üzere gerek eklentileri ile olsun gerek ise temaları ile Google Chrome çok iyi ve güzel bir tarayıcı’dır. Görünümü ile sade, kullanımı ile kolay ve güvenlik yönünden çok çok iyi bir tarayıcı olan Google Chrome genele açık bir tarayıcı’dır, ayrıca ücretsiz’dir.
Google servislerinide Google Chrome web tarayıcısında açabilirsiniz ve otomatik olarak kullanabilirsiniz, bu kolaylıgıda sadece Google Chrome tarayıcısında yaşarsınız.
Dil destegi genel olarak Türkçe, İngilizce, Almanca ve pek çok dil destegi bulunmaktadır. Google Chrome programının boyutu 722.52 MB dir ve üreticisi Google şirketi’dir.
Google Chrome’nin artı yönleri ise sayfaları hızlı yükler, otomatik flash player yükleme, otomatik güncelleme, eklenti destegi vb. daha pek çok artı yönü vardır.
Windows 8.1/8/7/Vista/XP 32-bit için

google,crome,indir,enhızlı,tarayıcı,googlecrome,nasılyüklenir,webtarayıcı

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder